Termékkategóriák
Üzletszabályzat


Eladó cég: Kiss-Ritter Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cégbejegyzési szám 08-09-025875 / Elődcég alapításának éve: 1993

Kiadta: Győr-Moson-Sopron Megyei Cégbíróság

Vásárlás, megrendelés személyesen üzletünkben, e-mailben vagy weboldalunkon keresztül lehetséges.

Megrendelését minden esetben telefonon vagy  e-mailben visszaigazoljuk legkésőbb a következő munkanapig . Raktáron lévő terméket nyitvatartási időben átveheti üzletünkben  azt a megrendelővel egyeztetett időpontig félretesszük, vagy futárszolgálat közreműködésével a következő munkanapon Magyarország területén házhozszállítjuk . Megrendelését a Road Parcel futárszolgálat szállítja a kívánt címre munkanapon 8 és 16 óra között. Kívánságra a kiszállítás előtt felhívják Önt.

A weboldalunkon megjelent árak bruttó árak, amelyeket rendszeresen ellenőrzünk de az ennek ellenére hibásan megjelent árakért felelősséget nem tudunk vállalni!

Árainkat folyamatosan frissítjük és megpróbáljuk mindig a lehetőségünkhöz képest a legjobb árat kínálni, de előfordulhat, hogy egyes termékek árai nem naprakészek, ezt jelezze felénk, és mi ha lehetséges változtatunk. Készleten nem lévő termékek szállítási határidejéről érdeklődjön, az áru beérkezéséről kérésére tájékoztatjuk.

A termékekről megjelenő technikai adatok tájékoztató jellegűek ezekért felelősséget nem vállalunk hivatalos adatok megtalálhatóak a gyártó weboldalán.

Az áruházban található fotók illusztrációk, nem minden esetben egyeznek meg a valós termék megjelenésével. Esetleges eltérésekért felelősséget nem vállalunk.

Megrendelés esetén adatait cégünk tárolja ezeket másik félnek, nem adja ki. Házhozszállítással történő kiszállítás esetén, kérjük átvételkor, ellenőrizze a csomag sértetlenségét, esetleges észrevételét kérjük, jelezze a futárnak.

Ha Ön el kíván állni megrendelésétől, a 45/2014. kormányrendeletben részletesen meghatározott feltételek mellett van lehetősége. Az elállási jogot 14 naptári napig gyakorolhatja a fogyasztó. A fogyasztó az elállási jogának gyakorlásának napjától számított 14 napon belül köteles visszaküldeni az árut. Ebben az esetben az elállási jog gyakorlásával kapcsolatos minden költség a megrendelőt terheli.

Figyelem! A higiéniai termékeket (fogkefék, borotvák, epilátorok, haj és szakállnyírók, stb.) csak abban az esetben áll módunkban visszavenni, ha azok eredeti, bontatlan és sértetlen csomagolásban, hiánytalanul kerülnek vissza.

Fizetés utánvéttel előre utalással, vagy üzletünkben készpénzzel lehetséges. Bankkártyát nincs módunkban elfogadni, de üzletünk közelében Bankkártya automata működik. Megértésüket köszönjük.

Termékektől függően a garancia legkevesebb 12 hónap a garancialevél számlával együtt érvényes. A jótállással és garanciával kapcsolatos feltételeket a 151/2003 rendelet tartalmazza. Ha terméke meghibásodik, vegye fel a kapcsolatot cégünkkel. Cégünk munkatársai mindent megtesznek, hogy Ön elégedett legyen, az ennek ellenére felmerülő probléma esetén kérjük, keressen minket. Esetlegesen felmerülő jogi vita esetén a felek elfogadják a Soproni Városi Bíróság illetékességét.

Az Ön személyes adatait belső zárt rendszerünkben elektronikusan tároljuk, harmadik félnek azokat adatvédelmi okokból nem adjuk ki.

Webtárhelyszolgáltatónk: DoclerNet Hosting (1101 Budapest, Expo tér 5-7.)

Oldalunkon sütiket használunk, a böngészéssel hozzájárul, hogy oldalunk sütiket helyezhessen el a számítógépén. Kattintson a bezáráshoz...